Skip to main content

Vurenhof Posterholt

Goed bereikbaar vanuit Herten

De beste boerengolf vlakbij Herten
Zijn jullie er klaar voor om een geweldige tijd te beleven? Kom dan naar Vurenhof Boerengolf in Posterholt! Hier draait het niet alleen om het spel Boerengolf, maar vooral ook om gezelligheid en volop genieten!

Of je nu een flater slaat of een hole-in-one; bij Boerengolf maakt dat allemaal niet uit. Bij Boerengolf is de golfclub vervangen door een houten klomp aan een stok. Vanaf een afstandje gadegeslagen door nieuwsgierige melkkoeien: voor jong en oud is het vooral een geweldig leuke ervaring.

Na de inspanning is het tijd voor ontspanning. Verwen jezelf met een kop verse koffie met heerlijke Limburgse vlaai op ons sfeervolle terras. Neem plaats met een verfrissend drankje en klets gezellig na over de hoogte- en dieptepunten van het Boerengolfspel. En bij minder mooi weer hebben we zelfs een comfortabele binnenlocatie voor je.

… en andere evenementen

Maar dat is niet alles! Bij Vurenhof Boerengolf kun je terecht voor allerlei verschillende evenementen. Of het nu gaat om een intiem feestje of een groots opgezet bedrijfsuitje; wij regelen alles tot in de puntjes. Van vergaderingen, jubileumvieringen, personeelsuitstapjes, reünies tot familiebijeenkomsten en alles daar tussenin. Voor een huifkar- met solextocht, het spannende Archery Attack, beugelen, tot step- en fietstochten of een huifkartocht met tractor: tot maar liefst 120 personen kun je bij Vurenhof prima terecht!

En last but not least, zijn we het starpunt van een aantal prachtige wandel- en fietsroutes.

Kortom: een dagje bij Vurenhof Boerengolf staat garant voor volop plezier en gezelligheid. Wij zeggen dan ook: Graag tot ziens!