Skip to main content

Archery Attack

(vanaf 12 personen)

Stap in de opwindende wereld van Archery Attack, een gloednieuw avontuur in Nederland! Dit is boogschieten met een twist, waar teams het tegen elkaar opnemen en elkaar met pijlen voorzien van foam-tops onschadelijk kunnen maken. Met een beschermend masker op, is plezier gegarandeerd zonder ongemakken. Bereid je voor op een adrenalinepompende ervaring!

Bij aankomst word je hartelijk verwelkomd. Na een grondige uitleg over Archery Attack, beginnen we met een oefenronde om je schietvaardigheden te testen. Één voor één ga je de uitdaging aan om verschillende doelen te raken. Zodra iedereen het onder de knie heeft, gaan we het veld op met diverse obstakels. We spelen verschillende spannende varianten, met als hoogtepunt “the battle”! Hierbij is het doel van je team om iedereen uit te schakelen of alle punten van het 5-spots doelwit te raken. Een echte finale!

Wie wordt de onverslagen kampioen van deze gave en sportieve activiteit? Archery Attack kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.

Dit alles voor slechts €14,50 per persoon*, vanaf 12 enthousiaste deelnemers. En als kers op de taart, geniet je van koffie met heerlijke vlaai én een verfrissend pauzedrankje.

Grijp deze kans voor een onvergetelijk avontuur met vrienden, collega’s of familie. Schiet je naar de overwinning? We zien je graag bij Archery Attack!

* Kinderen vanaf 8 jaar kunnen ook deelnemen.

Minimaal aantal personen: 12

Vanaf € 6,50 per volwassene

Vanaf € 6,50 per kind