Skip to main content

Zaalverhuur / Koffietafels

Ontdek de ideale ruimte voor jouw vergadering, training of sociaal evenement! Bij ons staan diverse zalen ter beschikking voor zowel particulieren als bedrijven. En maak je geen zorgen over de details, wij nemen graag de zorg voor de koffie en eventuele catering op ons!
Met maar liefst drie unieke ruimtes hebben we voor ieder wat wils. Of je nu een intieme setting zoekt voor tot 20 personen, of een ruimte voor grotere groepen tot wel 80 personen, bij ons vind je het allemaal. Onze zalen zijn flexibel ingericht en voorzien van moderne faciliteiten voor een geslaagde bijeenkomst.

Of je nu in een gezellige groep wilt brainstormen of een belangrijke presentatie wilt geven, wij hebben de perfecte ruimte voor jou. De sfeer is professioneel waar nodig, maar altijd uitnodigend en toegankelijk. Vraag gerust een prijsopgave aan, we staan klaar om je te verwelkomen in een van onze mooi ingerichte en inspirerende ruimtes.

Laat ons je helpen om van jouw evenement een succes te maken. Neem contact op en ontdek hoe we samen kunnen zorgen voor een onvergetelijk evenement!

Prijzen

  • Koffietafel A – broodjes – koffie – thee – vlaai

    € 21,00

  • Koffietafel B – soep – broodjes – koffie – thee – vlaai

    € 24,25

  • Herdenking per gebruikte ruimte

    € 150,00