Skip to main content

Camperplaatsen

We hebben geweldig nieuws voor alle camperliefhebbers! Binnenkort kunnen jullie genieten van een heerlijk verblijf op ons prachtige terrein. Temidden van de groene Limburgse natuur bieden we ruime en comfortabele camperplaatsen aan.
Of je nu wilt ontspannen na een dag vol avontuurlijk boerengolf of een van de andere activiteiten, of gewoon wilt genieten van de rust en de ruimte: bij Vurenhof vind je de perfecte plek om neer te strijken.
En dat is nog niet alles! Binnenkort breiden we onze website uit met een handige reserveringsmodule. Hiermee kun je eenvoudig en digitaal je verblijf bij ons plannen en reserveren. Zo ben je verzekerd van een plekje op onze camperplaatsen.
Ben jij net zo enthousiast als wij? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om alvast een plekje te reserveren. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op onze nieuwe camperplaatsen!

De aanleg van de nieuwe camperplaatsen op Vurenhof Boerengolf vordert gestaag!

We willen reizigers zo snel mogelijk laten genieten van onze prachtige locatie te midden van het groene landschap. Bekijk hier de ontwikkelingen: