Buffet E
(vanaf 15 personen)
Huisgemaakte salades:
- Penne pastasalade met groenten / chili
- Vlinder pastasalade met groenten / kaas
- Aardappelsalade met bieslook
- Limburgse koude schotel met rundvlees
Koude specialiteiten:
- Mini gehaktballetjes met grillsausje
- Spaanse Serranoham met meloenpartjes
- Gegrilde courgette / venkel met basilicum
- Gegrilde kipfiletreepjes met Asia sausje
- Gegrilde karbonade met tonijnsausje
- Gebakken champignons met balsamico
- Olijvenmix met Toscaanse kruiden
- Ham-aspergerolletje
- Gevulde eieren
- Fruitcocktail / meloenpartjes
Rauwkosten:
- Selderij / wortelsalade met appel
- Tomaatpartjes met mozzarella kaas
- Komkommersalade met dille
Vis specialiteiten:
- Noorse garnalen / krab met limoen dressing
- Gerookte forelfilet met dille
- Gerookte makreelfilet met tuinkruiden
- Nieuwe maatjesharing met uitjes
- Gegaarde zalmfilet met whiskysausje
- Ravigottesaus / cocktailsaus
Warm vlees:
- Gegrilde beenham in Limburgse mosterdsaus
- Rundvlees in stroganoffsaus
Koffie / Thee:
Inclusief bij dit buffet.
In overleg kan dit buffet worden aangevuld met:
Gebakken krielaardappeltjes, Aardappelgratin, Penne (Pasta) of gekookte witte rijst á € 1,80 per persoon.