Buffet D
(vanaf 10 personen)
Huisgemaakte salades:
- Penne pastasalade met tomaat
- Vlinder-pastasalade met groenten / kaas
- Aardappelsalade met bieslook
- Limburgse koude schotel met rundvlees
Vis specialiteiten:
- Noorse garnalen / krab met limoen dressing
- Gepocheerde zalmfilet met whiskey sausje
- Gerookte forelfilet met dille
- Gerookte makreelfilet met tuinkruiden
- Gerookte zalmfilet met kappertjes
- Cocktail en Ravigotte sausje
Koude specialiteiten:
- Gegrilde courgette / venkel met basilicum
- Gegrilde rosbiefplakjes met rucola sla
- Gegrilde kipfilet met salsasausje
- Gegrilde karbonadeplakjes met tonijnsaus
- Gebakken champignons met balsamico
- Spaanse Serranoham met meloen
- Olijvenmix met Feta kaas
- Ham-aspergerolletjes
- Gevulde eieren
- Fruitcocktail / Meloen
Rauwkost salades:
- Tomaatpartjes met mozzarella kaas
- Italiaanse salade met kruidendressing
- Tropische selderijsalade
Koffie / Thee:
Inclusief bij dit buffet.
In overleg kan dit buffet worden aangevuld met:
Gebakken krielaardappeltjes, Aardappelgratin, Penne (Pasta) of gekookte witte rijst á € 1,80 per persoon.