Skip to main content

Boerengolf + BBQ arrangement

(vanaf 10 personen)

Beleef Boerengolf bij Vurenhof Posterholt!

Stap in de wereld van Boerengolf, een verrassende variant op het traditionele golfspel! Hier geen keurig aangeharkte greens, maar uitgestrekte weilanden waar onze melkkoeien grazen en hun ‘flaters’ achterlaten.

Gewapend met een klomp aan een stok, oftewel de golfclub, is het doel simpel: breng die kleine leren bal met zo min mogelijk slagen in de 10 melkemmertjes (onze ‘holes’) met vlaggetjes. Dit alles terwijl je samen met je groep van 2-5 spelers de uitdaging aangaat. Op elke hole nemen twee teams het tegen elkaar op. De groep met de minste slagen op de holes gaat er vandoor als glorieuze winnaar!

BBQ Arrangement

Na een spannende ronde Boerengolf kun je genieten van een heerlijke BBQ voor slechts € 27,00 per persoon. Dit arrangement is inclusief:

  • 3 stuks vlees per persoon
  • Diverse salades
  • Rauwkost
  • Stokbrood met kruidenboter

Dus verzamel je vrienden of familie en kom genieten van deze unieke ervaring. Boerengolf is zowel plezier als competitie, omgeven door de frisse lucht van de boerderij. Een dag waarop vooral veel gelachen wordt, maar ook met uitdagingen en onvergetelijke momenten. Vurenhof Boerengolf wacht op jou: mis het niet!

Boek nu je onvergetelijke Boerengolf en BBQ ervaring!

Minimaal aantal personen: 10

Vanaf € 27,00 per volwassene